Facebook

GE EN GÅVA

Anna Lindhs Minnesfonds verksamhet baseras på gåvor från privatpersoner, företag och organisationer. Med vår verksamhet vill vi visa att våldet inte övervinner tron på att man genom fredliga medel och demokratiska kanaler kan påverka.  Vi mottar tacksamt alla gåvor, stora som små. Du är varmt välkommen att stödja vårt arbete med att hedra Anna Lindhs minne.

Det finns många sätt att stödja vår verksamhet.

Du kan skänka en gåva via hemsidan med en personlig hälsning (endast kontokort för närvarande) eller sätta in valfritt belopp på vårt Bankgiro 5682-3347. Du kan också Swisha på 123-6837496. Om din gåva är en minnes- eller hyllningsgåva ange namnet på personen som gåvan avser vid inbetalning. Vill du skriva en personlig hälsning och betalar på annat sätt än via kontokort så gör du det enklast genom att skicka oss ett mail till;  info@annalindhsminnesfond.

Gåva från utlandet

Bank: Swedbank, IBAN: SE20 8000 0890 1169 3734 3504, BIC: SWEDSESS 

Bli månadsgivare

Allra störst nytta gör du som månadsgivare. Genom autogiro dras ett valfritt belopp från ditt konto en gång i månaden.

Gå till flik "månadsgivare" ovan och i  den gula rutan till höger ansöker du om att bli månadsgivare via autogiro.

Ge en minnesgåva

Med en minnesgåva hedrar du minnet av en närstående. En minnesgåva är ett alternativ till blommor i samband med begravning eller minnesstund.

Ge en hyllningsgåva

En hyllningsgåva kan skänkas när du vill uppvakta någon, t ex i samband med födelsedag eller avtackning.

Vi skickar alltid minnesbrev respektive hyllningsbrev eller gåvobevis 2-3  dagar efter att vi mottagit din gåva. Om det är brådskande ber vi dig ringa oss på 08-411 90 91 eller maila på info@annalindhsminnesfond.se